Κυριακή, 13 Ιουνίου, 2021

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013 11:09

Συνάντηση Μ. Βαρβιτσιώτη με Π.Ν.Ο.

varvitsiotis_pno
Κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επισκέφτηκε την έδρα της Εκτελεστικής Γραμματείας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας και συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η κατ’ ιδίαν ενημέρωση του Υπουργού για τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ναυτικών.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Βαρβιτσιώτης ξεκαθάρισε ότι από πλευράς του υπάρχουν οι καλύτερες προθέσεις για την επίλυση, στα όρια των δυνατοτήτων του, των βασικών προβλημάτων  που απασχολούν τους Έλληνες ναυτικούς. «Δεν έχω έρθει εδώ να υποσχεθώ λύσεις για όλα. Ξέρω, άλλωστε, ότι δεν μπορώ να τα λύσω όλα. Πιστεύω όμως βαθιά ότι, παρά τις διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές προσεγγίσεις που έχουμε για κάποια ζητήματα, μπορούμε να βρούμε μια κοινή συνισταμένη. Οφείλουμε να προχωρήσουμε μαζί, μελετώντας σημείο-σημείο, βήμα-βήμα κάθε πρόβλημα. Από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας της ΠΝΟ κ. Γιάννης Χαλάς αφού έθεσε, ανάμεσα σε άλλα, ως κορυφαίο το ζήτημα της ανεργίας στους Έλληνες ναυτικούς, επέδωσε στον Υπουργό υπόμνημα με τις γενικές κατευθύνσεις των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Ακολούθως, το λόγο έλαβαν και οι υπόλοιποι συνδικαλιστικοί φορείς.
Κλείνοντας τη συζήτηση,  ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εξέφρασε τη βούλησή του να συζητηθούν όλα τα προβλήματα ανά θεματική, μέσω επικείμενων και διαδοχικών συναντήσεων.
Κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης επισκέφτηκε την έδρα της Εκτελεστικής Γραμματείας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας και συναντήθηκε με τους εκπροσώπους της.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η κατ’ ιδίαν ενημέρωση του Υπουργού για τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των ναυτικών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Βαρβιτσιώτης ξεκαθάρισε ότι από πλευράς του υπάρχουν οι καλύτερες προθέσεις για την επίλυση, στα όρια των δυνατοτήτων του, των βασικών προβλημάτων  που απασχολούν τους Έλληνες ναυτικούς.

«Δεν έχω έρθει εδώ να υποσχεθώ λύσεις για όλα. Ξέρω, άλλωστε, ότι δεν μπορώ να τα λύσω όλα. Πιστεύω όμως βαθιά ότι, παρά τις διαφορετικές ιδεολογικές και πολιτικές προσεγγίσεις που έχουμε για κάποια ζητήματα, μπορούμε να βρούμε μια κοινή συνισταμένη. Οφείλουμε να προχωρήσουμε μαζί, μελετώντας σημείο-σημείο, βήμα-βήμα κάθε πρόβλημα. Από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Από την πλευρά του ο Γενικός Γραμματέας της ΠΝΟ Γιάννης Χαλάς αφού έθεσε, ανάμεσα σε άλλα, ως κορυφαίο το ζήτημα της ανεργίας στους Έλληνες ναυτικούς, επέδωσε στον Υπουργό υπόμνημα με τις γενικές κατευθύνσεις των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος. Ακολούθως, το λόγο έλαβαν και οι υπόλοιποι συνδικαλιστικοί φορείς.

Κλείνοντας τη συζήτηση,  ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης εξέφρασε τη βούλησή του να συζητηθούν όλα τα προβλήματα ανά θεματική, μέσω επικείμενων και διαδοχικών συναντήσεων.

 Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

«Οι πολίτες και τα 
νοικοκυριά της Β´ Πειραιά 
στο στόχαστρο της Κυβέρνησης»
 
Αυξήσεις «φωτιά» στις
αντικειμενικές σε Κερατσίνι
και Δραπετσώνα
 
Απεβίωσε η δημοσιογράφος
Σοφία Αδαμίδου

«Ανυπότακτος Κορυδαλλός»:
Εναλλαγή αιρετών 
 
 
 
 
 

Γεγονότα

«Μια φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά» 

«Μία φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά»: 
Δεύτερος κύκλος εκπομπών

Η έκθεση ζωγραφικής και
γλυπτικής της Λιάνας Καρρά
στο Antica cafe

"ΖΩΕΣ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ" 
της Ελένης Νίκα  

"Και βγάζω το καπέλο μου…"
 

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

21 Μαΐου 2021, 20.44
Συνάντηση Γ. Πλακιωτάκη με τον Εκτελεστικό Διευθυντή της FRONTEX
Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε στο...
20 Μαΐου 2021, 18.34
Δράση διαμαρτυρίας του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά στα Λιπάσματα
Tην Παρασκευή 21/5/2021 στις 7.00 μ.μ. η Νομαρχιακή...
20 Μαΐου 2021, 18.24
 Οι συγκεντρώσεις του ΚΚΕ στον Πειραιά
Η Τομεακή Επιτροπή Πειραιά καλεί σε...

Ναυτιλία

12 Ιουνίου 2021, 19.40
Συνάντηση Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. με τον Γιάννη Πλακιωτάκη
Συνάντηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας...
11 Ιουνίου 2021, 20.22
“Bravo Sustainability Week 2021”
Η ΟΛΠ Α.Ε. συμμετείχε στην Εβδομάδα...
09 Ιουνίου 2021, 23.52
Γ.Σ.Ε.Ε.: Ράπισμα στη δημοκρατία από τους εφοπλιστές
Ανακοίνωση της Γ.Σ.Ε.Ε. για την...

Πειραιάς