Σάββατο, 15 Μαΐου, 2021

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Σάββατο, 06 Μάρτίου 2021 20:38

Οι Έλληνες Ομογενείς του Μόντρεαλ στο πλευρό της ΚΟ.Δ.Ε.Π.

logoartc_f
Για μια ακόμη χρονιά η ομάδα των Ελλήνων Ομογενών του Μόντρεαλ «MAGIC MISSION», αποδεικνύει έμπρακτα ότι βρίσκεται στο πλευρό όσων έχουν πληγεί βάναυσα από την οικονομική κρίση των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, προσφέρονταν εκατοντάδες τόνους ξηράς τροφής και λαδιού για τους ωφελούμενους της ΚΟ.Δ.Ε.Π.
 
Πιο συγκεκριμένα, η δωρεά αφορούσε σε 621 κιλά ξηρών τροφίμων και λαδιού, παραλήφθηκε και μεταφέρθηκε σύμφωνα με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και πλέον διανέμεται στους Πειραιώτες που έχουν πραγματική ανάγκη.
 
Η ομάδα εθελοντών από την ελληνική Παροικία του Μοντρεάλ, συμπαραστέκεται σε οικογένειες, ιδρύματα και άλλους κοινωφελείς οργανισμούς και ιδιαίτερα σε παιδικά ιδρύματα της Ελλάδας, πραγματοποιώντας έναν ασταμάτητο αγώνα ανθρωπιάς, αγάπης, αλληλεγγύης.
 
Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι το «Magic Mission» βρίσκεται «κάτω από την ομπρέλα» του Ελληνικού Κογκρέσου του Κεμπέκ και της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μοντρεάλ.
 
Η πολυετής προσφορά του «MAGIC MISSION» στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. αναδεικνύει τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί μεταξύ των δυο μεριών, καθώς και τη χρηστή διαχείριση που ακολουθείται από την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Πειραιά. 
 
Ο Πρόεδρος της ΚΟ.Δ.Ε.Π. Ιωάννης Βοϊδονικόλας ανέφερε σχετικά:
 
«Ευχαριστώ από καρδιάς τους αδερφούς μας από τον Καναδά οι οποίοι μπορεί να ξενιτεύτηκαν, να δημιούργησαν στο εξωτερικό, να ανελίχθηκαν κοινωνικά και επαγγελματικά, αλλά ποτέ δεν ξέχασαν τη μητέρα πατρίδα και τους Έλληνες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες και ελλείψεις ακόμα και στα πλέον αναγκαία αγαθά, πληττόμενοι από την πολυετή οικονομική κρίση.
 
Η προσφορά του «Magic Mission» στην ΚΟ.Δ.Ε.Π. είναι αδιάλειπτη, προκαλεί αισθήματα ιδιαίτερης συγκίνησης τόσο σε εμένα προσωπικά όσο και στους εργαζόμενους και τους ωφελούμενους της Δημοτικής Επιχείρησης, ενώ αποτελεί φωτεινό παράδειγμα και για τον απόδημο Ελληνισμό απανταχού της γης.
 
Συνεχίζουμε με στόχο να μην μείνει ούτε ένας συνδημότης μας αβοήθητος στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε, με την πεποίθηση ότι και σε αυτή τη μάχη της καθημερινότητας θα βγούμε όλοι μαζί νικητές!»
 
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

«Τα προεκλογικά ψέματα της
ΝΔ…» 
 
« Η κυβέρνηση παραβιάζει 
τους κανόνες κοινοβουλευτικής  
διαφάνειας» 
 
 
«Τα χειροκροτήματα δεν
είναι αρκετά»
 

Τι γίνεται με τα ελαττωματικά
Self Tests;
 
 
 
 

Γεγονότα

«Μια φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά» 

«Μία φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά»: 
Δεύτερος κύκλος εκπομπών

Να Μου Γελλάς: Το στέκι
που έχεις μαζί σου παντού

"ΖΩΕΣ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ" 
της Ελένης Νίκα  

"Και βγάζω το καπέλο μου…"
 

Πρωτοσέλιδα

Ναυτιλία

30 Απριλίου 2021, 00.00
«Πάνω από 230.000 Ναυτεργάτες εγκλωβισμένοι λόγω Covid-19»
Άρθρο του Προέδρου της ΠΕΝΕΝ Αντώνη...
30 Απριλίου 2021, 00.00
Norwegian Cruise: Επανεκκίνηση  δρομολογίων σε Μεσόγειο και ελληνικά νησιά
Από τις 25 Ιουλίου το Norwegian Jade θα ταξιδεύει...

Πειραιάς

14 Μαΐου 2021, 16.13
Γ. Πλακιωτάκης: Αύξηση πληρότητας των πλοίων από σήμερα
Την αύξηση της πληρότητας των πλοίων από...
13 Μαΐου 2021, 21.35
48ωρη απεργία προτείνει η ΠΕΝΕΝ
Απόφαση του Δ.Σ της ΠΕΝΕΝ Ποιά πρέπει να...