Τρίτη, 02 Μάρτίου, 2021

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 17:09

Πρωτοποριακή εφαρμογή Novoville στο Δήμο Περάματος

logoartc_f
Νέα εποχή στην επικοινωνία του Δήμου Περάματος με τους πολίτες φέρνει η πρωτοποριακή εφαρμογή της Novoville
 
Ο Δήμος Περάματος πρωτοπορεί και ενσωματώνει τη χρήση των νέων τεχνολογιών που προσφέρουν τα «έξυπνα» κινητά στις διοικητικές του δομές, με τη βοήθεια της ηλεκτρονικής πλατφόρμας επικοινωνίας, καταγραφής και παρακολούθησης αιτημάτων καθημερινότητας δημοτών Novoville.
 
Η επίλυση των καθημερινών προβλημάτων του δημότη καθώς και η απλοποίηση της επικοινωνίας μεταξύ πολιτών και Δήμου βρίσκεται στον πυρήνα των προσπαθειών της Δημοτικής Αρχής. Εξάλλου, χρέος του Δήμου Περάματος είναι να ακούει, να επιλύει και να ενημερώνει άμεσα τους δημότες μας με τρόπο διαφανή, μετρήσιμο και ανιχνεύσιμο.
 
Η πλατφόρμα Novoville προσφέρει στους πολίτες την επιλογή διαδραστικής επικοινωνίας με την αποστολή αιτημάτων, μέσω ειδικής εφαρμογής για κινητά τηλέφωνα, με σκοπό τη διευθέτηση ζητημάτων που αφορούν τη λειτουργία των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου μας.
 
Μέσα από αυτήν την εφαρμογή ο δημότης έχει εντελώς δωρεάν τη δυνατότητα να δηλώνει σε πραγματικό χρόνο προβλήματα που συναντά στην καθημερινότητα του. Έτσι, κάθε πολίτης μπορεί να στείλει άμεσα, χωρίς κόστος και χωρίς να τηλεφωνήσει ή να επισκεφτεί το Δήμο Περάματος όλα τα αιτήματα που τον αφορούν.
 
Η αποστολή αιτημάτων είναι δυνατή μέσω της δωρεάν εφαρμογής Novoville για smartphones με λογισμικό AppleiOS και GoogleAndroid. 
 
Γίνεται σε 4 απλά βήματα:
 
Επιλογή τοποθεσίας
Επιλογή κατηγορίας αιτήματος
Προσθήκη φωτογραφίας 
Αποστολή του αιτήματος στο Δήμο
 
Στη συνέχεια, το αίτημα παραλαμβάνεται από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, ενώ ο δημότης λαμβάνει ζωντανή ενημέρωση στο κινητό του τηλέφωνο για την πορεία επίλυσης του αιτήματος μέχρι την οριστική του διευθέτηση.  Οι υπηρεσίες του Δήμου Περάματος, από την άλλη πλευρά μπορούν να προγραμματίσουν ταχύτερα τις εργασίες τους επί τη βάσει των αρμοδιοτήτων τους.
 
Ταυτόχρονα, ο Δήμος Περάματος μπορεί πλέον να ενημερώνει και να επικοινωνεί με τους δημότες του για όλα τα δρώμενα που λαμβάνουν χώρα, άμεσα, μέσω της αποστολής νέων και ανακοινώσεων, καθώς και να λαμβάνει τη γνώμη τους για θέματα ποικίλης θεματολογίας με την διεξαγωγή σύντομων διαβουλεύσεων.
 
Χρήσιμα τηλέφωνα και συχνές ερωτήσεις ανανεώνονται ζωντανά και είναι διαθέσιμα μέσω της εφαρμογής, αναδεικνύοντας την σε ένα ολοκληρωμένο εργαλείο επικοινωνίας και ενημέρωσης του δημότη.
 
Στόχος μας είναι να προωθήσουμε την εφαρμογή Novoville ώστε να τη γνωρίσουν όλοι οι δημότες μας και να καταστεί το νέο σύγχρονο εργαλείο που θα επιλέγουν για την καθημερινή επικοινωνία-επαφή με τον Δήμο μας σε όλα τα επίπεδα.
 
Ο Δήμαρχος Περάματος Γιάννης Λαγουδάκης, δήλωσε σχετικά με τη χρήση της πλατφόρμας Novoville από το Δήμο:
 
«Ο Δήμος Περάματος συνεχίζει να πρωτοπορεί ενισχύοντας τη ψηφιακή στρατηγική του.Μέσα από την εφαρμογή της Novoville οι πολίτες μπορούν με σύγχρονο και άμεσο τρόπο να ενημερώσουν τις υπηρεσίες του Δήμου για κάθε πιθανό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.Παράλληλα, η εφαρμογή της Novoville μας δίνει τη δυνατότητα να οργανώσουμε με ψηφιακό τρόπο διαβουλεύσεις και δημοσκοπήσεις για σημαντικά θέματα του Δήμου, διαδικασία που θα αξιοποιήσουμε με στόχο τη μέγιστη ενεργοποίηση των πολιτών και ιδιαίτερα της νεολαίας μας.Είμαι αισιόδοξος ότι οι συμπολίτες μας θα αγκαλιάσουν αυτή την καινοτομία, ώστε να επιτευχθεί το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την ανάπτυξη μίας σχέσης συνεργασίας και αξιοπιστίας μεταξύ τωνδημοτών και των παρεχόμενων υπηρεσιών του Δήμου».
 
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

«Ας μην επαναλάβουμε λάθη
του παρελθόντος»
 
 «Ο δικός μας κόσμος δεν
δολοφονεί, δεν μισεί,
δεν εκδικείται»

«Ανεπαρκής η διοίκηση
Πατούλη στη διαχείριση των
απορριμμάτων»

«Ποια θα είναι η
"Μεγάλη Δευτέρα"
της αγοράς»
 
 

Γεγονότα

«Μια φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά» 

«Μία φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά»: 
Δεύτερος κύκλος εκπομπών

Ο ΟΛΠ στηρίζει τα
Αθλητικά Σωματεία στο
Δήμο Κερατσινίου-
Δραπετσώνας

"ΖΩΕΣ ΜΕΣΙΣΤΙΕΣ" 
της Ελένης Νίκα  

Δημήτρης Φάκος, Άκης
Τουρκογιώργης: Η συνεργασία
 της χρονιάς
 

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

01 Μάρτίου 2021, 22.30
Πρωτοφανές …
Η ΕΡΤ αρνήθηκε να καλύψει την...
27 Φεβρουαρίου 2021, 21.24
 «Ο δικός μας κόσμος δεν δολοφονεί, δεν μισεί, δεν εκδικείται»
Ο Διονύσης Τεμπονέρας ανάρτησε στον...

Ναυτιλία

01 Μάρτίου 2021, 20.49
Παρέμβαση για την καθυστέρηση των συντάξεων στους Ναυτεργάτες
Ανακοίνωση του Υπ. Ναυτιλίας για τα...
01 Μάρτίου 2021, 16.39
ΟΛΠ Α.Ε.: Πλατφόρμα αποβίβασης επιβατών
Η ΟΛΠ Α.Ε. προχώρησε στην μελέτη και...
26 Φεβρουαρίου 2021, 21.37
Σύγκληση Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Πειραιά
Μέσω τηλεδιάσκεψης, πραγματοποιήθηκε...

Πειραιάς

01 Μάρτίου 2021, 00.00
Car terminal στο λιμάνι του Πειραιά
«Η Cosco το τερμάτισε» καταγγέλλει με...
28 Φεβρουαρίου 2021, 20.20
«Η Δημοκρατία δεν κινδυνεύει από την τήρηση των Αρχών του Ανθρωπισμού»
Ψήφισμα του «Δικηγορικού Συλλόγου...
28 Φεβρουαρίου 2021, 20.16
Σωφρονισμός χωρίς σεβασμό στα δικαιώματα…
Την Τρίτη 2 Μαρτίου 2021 και ώρα...