Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 21:49

Εγκαίνια στο σύλλογο εκτελωνιστών

logoartc_f
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης εγκαινίασε την αίθουσα ιστορικής μνήμης στα γραφεία  του Συλλόγου Εκτελωνιστών – Τελωνειακών Αντιπροσώπων Πειραιώς – Αθηνών.  
 
Πρόκειται για μια αίθουσα που περιλαμβάνει  πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τη δράση και τους αγώνες των εκτελωνιστών,  ιστορικές φωτογραφίες του λιμανιού του Πειραιά με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά του, παλαιά έντυπα, εφημερίδες και έπιπλα. Στα εγκαίνια παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου  Παναγιώτης Αβραμίδης. 
 
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, στον σύντομο χαιρετισμό του, ανέφερε ότι ο Σύλλογος Εκτελωνιστών – Τελωνειακών Αντιπροσώπων Πειραιώς – Αθηνών είναι  ένας  ενεργός σύλλογος με σημαντική δραστηριότητα στην πόλη, σημειώνοντας πως συμμετέχει πάντα στα κοινωνικά, φιλανθρωπικά και  αθλητικά δρώμενα του Πειραιά. 
 
Ο Μώραλης τόνισε ότι  αποτελεί τιμή  και χαρά  για τον ίδιο να εγκαινιάσει την αίθουσα της ιστορικής μνήμης του συλλόγου. Υπογράμμισε επίσης, ότι πρόκειται για μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, προκειμένου να έχει ο σύλλογος έναν χώρο με φωτογραφικό υλικό ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.
 
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκτελωνιστών – Τελωνειακών Αντιπροσώπων Πειραιώς – Αθηνών κ. Ανδρέας Βροντάκης, στον  χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγιώτη Αβραμίδη για την παρουσία τους και τόνισε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή  για τον σύλλογο που πραγματοποίησε τα εγκαίνια της αίθουσας ιστορικής μνήμης ο πρώτος δημότης της πόλης. Ο κ. Βροντάκης ανέφερε ότι ο κλάδος των εκτελωνιστών  είχε μια ιδιαίτερη σχέση με την πόλη του Πειραιά, διαχρονικά, σημειώνοντας ότι οι εκτελωνιστές αγάπησαν την πόλη του Πειραιά γιατί σε αυτήν δραστηριοποιήθηκαν και ξεκίνησαν την επαγγελματική τους δράση.
 
Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης απένειμε τιμητικές πλακέτες στον Πρόεδρο του Συλλόγου Εκτελωνιστών – Τελωνειακών Αντιπροσώπων Πειραιώς – Αθηνών κ. Ανδρέα Βροντάκη και στους  διατελέσαντες Προέδρους κ.κ. Κωνσταντίνο Βώβο, Παύλο Αδελίνη, Παναγιώτη Χρυσανθακόπουλο και  Κωνσταντίνο Στοϊλο. 
 
Στην εκδήλωση, ο Δήμαρχος Πειραιά και ο κ. Βροντάκης αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα,  με τον κ. Μώραλη να προσφέρει μια μικρογραφία αρχαίας τριήρους, προκειμένου να κοσμεί την αίθουσα ιστορικής μνήμης  του συλλόγου. 
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

 

 «Ποιους ενοχλεί ο Πολυχώρος
Λιπασμάτων …»
 
Συνάντηση Γ. Μώραλη
με τον Λιμενάρχη Πειραιά

«Μια ακόμη χαμένη ευκαιρία
για τη δημόσια υγεία;»

Παράσημο
 
 

Γεγονότα

«Μια φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά» 

«Μία φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά»: 
Δεύτερος κύκλος εκπομπών

Τιμητική διάκριση της
Celestyal Cruises στα
MedCruise Awards 2020

Πληθυσμιακές Εξάρσεις
Μεδουσών 

Αναβολή της Έκθεσης
EAST MED YACHT
SHOW 2020
 

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

29 Σεπτεμβρίου 2020, 00.00
Συμφωνία των Πρεσπών: Από «εθνική ήττα» σε «ιστορική» συμφωνία
Μετά το σάλο που ξέσπασε από το...
27 Σεπτεμβρίου 2020, 01.57
«Νέα δόξα για την πέτσινη δημοσιογραφία»
Η Συσπείρωση Δημοσιογράφων –...

Πειραιάς

28 Σεπτεμβρίου 2020, 23.12
 Νέος Πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο ο Θ. Καπράλος
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο...
28 Σεπτεμβρίου 2020, 15.36
Επιχείρηση «σκούπα» στο κυριακάτικο παζάρι
Συντονισμένη επιχείρηση-«σκούπα» του...
28 Σεπτεμβρίου 2020, 00.00
 Δ. Γκερλές: Τραγέλαφος η υπόθεση του Δικαστικού Μεγάρου στον Πειραιά
Για τη νέα πρόταση όσον αφορά στην...