Τρίτη, 07 Ιουλίου, 2020

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019 17:07

Το ανακαινισμένο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καμινίων

logoartc_f
Ο Δήμος  Πειραιά παρέλαβε το ανακαινισμένο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καμινίων, καθώς ολοκληρώθηκαν οι εκτεταμένες εργασίες για την πλήρη ανακατασκευή του.
 
Υπενθυμίζεται ότι στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καμινίων,  το οποίο βρίσκεται επί των οδών Υμηττού και Μουτσοπούλου, αφαιρέθηκε όλη η παλιά οροφή και τοποθετήθηκε νέα, τοποθετήθηκε για πρώτη φορά σύστημα εξαερισμού και νέος φωτισμός, έγινε απόφραξη φρεατίων και ξηλώθηκαν οι κερκίδες.  Επίσης,  τοποθετήθηκε νέο παρκέ και νέες κερκίδες, νέος πίνακας για το σκορ, καθώς και νέο σύστημα θέρμανσης του γηπέδου (ενεργειακή αναβάθμιση), ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα παραδοθούν και τα νέα αποδυτήρια.
 
Σημειώνεται ότι το έργο υλοποιήθηκε από τον Δήμο Πειραιά, με τη χρηματοδότηση της  Περιφέρειας  Αττικής.
 
Η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, σε δήλωσή της σημείωσε πως νιώθει ιδιαίτερα υπερήφανη που παραδόθηκε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καμινίων στον Δήμο Πειραιά, τονίζοντας παράλληλα πως η Αντιπεριφέρεια συνέβαλε να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η ολική ανακαίνιση του γηπέδου. «Το «νέο» γήπεδο μπάσκετ Καμινίων είναι πραγματικά όμορφο και σύγχρονο και εύχομαι να το χαρούν τα παιδιά, οι δημότες και τα αθλητικά σωματεία της πόλης μας και να το προστατεύσουν. Ως πρώην αθλήτρια και ως πρώην Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν., πιστεύω πως είναι εξαιρετικά σημαντικό να δημιουργούνται ασφαλείς και λειτουργικές αθλητικές υποδομές, καθώς εκτός  των άλλων, βοηθούν στο να ασχοληθούν όλο και περισσότεροι νέοι άνθρωποι με τον αθλητισμό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη για την άψογη συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί επ΄ ωφελεία της πόλης του Πειραιά και των κατοίκων», σημείωσε η κα Αντωνάκου. 
alt
Ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, σε δήλωσή του τόνισε πως η αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών της πόλης μας αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή, σημειώνοντας πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος που παρέλαβε ο Δήμος Πειραιά, πλήρως ανακαινισμένο το κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καμινίων. «Είναι σημαντικό για εμάς που η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα διαθέτει πλέον ένα σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό γήπεδο, στο οποίο θα αθλούνται τα παιδιά της πόλης μας, αλλά και τα ερασιτεχνικά σωματεία», σημείωσε ο κ. Μώραλης. Επιπλέον ανέφερε πως τα  τελευταία 5 χρόνια έχουν υλοποιηθεί ανακατασκευές γηπέδων και γυμναστηρίων σε ολόκληρη την πόλη, όπως είναι τα γήπεδα Φοίνικα, Πορφύρα και Αγίου Διονυσίου, το κλειστό γυμναστήριο «Σαλπέας», το «Θεμιστόκλειο» το οποίο θα παραδοθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, γήπεδα μπάσκετ, Beach Volley και 5x5 στα Βοτσαλάκια. Ο Δήμαρχος τόνισε πως στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να δημιουργηθούν στην πόλη μας αθλητικές εγκαταστάσεις που αρμόζουν στην αθλητική ιστορία της πόλης. Τέλος, ευχαρίστησε την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, η οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ξεκίνησε το έργο και με τη συμβολή της παραδόθηκε άμεσα στον Δήμο, λέγοντας πως είναι άριστη η συνεργασία Δήμου και Αντιπεριφέρειας Πειραιά. 
 
Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης,  σε δήλωσή του, τόνισε πως άνοιξε τις πόρτες του το κλειστό γήπεδο μπάσκετ Καμινίων, λέγοντας πως η Δ΄ Δημοτική Κοινότητα έχει πλέον ένα γήπεδο-«στολίδι» για τα παιδιά, τους δημότες και τα αθλητικά σωματεία. Ο κ. Βουράκης ανέφερε ότι η πλήρης ανακατασκευή του κλειστού γηπέδου μπάσκετ Καμινίων, αποτελούσε ένα πάγιο αίτημα της αθλητικής κοινότητας του Πειραιά το οποίο ικανοποιήθηκε. Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Ο.ΠΑ.Ν. πρόσθεσε: «Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, προκειμένου ο Πειραιάς να διαθέτει σύγχρονους και επαρκείς αθλητικούς χώρους. Χαίρομαι που παραδίδουμε προς  χρήση ένα όμορφο και άρτιο γήπεδο».
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

 

 «Όπισθεν ολοταχώς στις
μνημονιακές εποχές…»
 
Η απάντηση του Γ. Σγουρού
για τη μαρίνα Βουλιαγμένης 

«Διαδικτυακή έρευνα για την
μετακίνηση στον Πειραιά»

«Οι σκουριές του Πειραιά» 

Γεγονότα

«Μια φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά» 

«Μία φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά»: 
Δεύτερος κύκλος εκπομπών

"Το ομορφότερο γκολ
ήταν μια πάσα"

Ο πύργος του Πειραιά:
«πράσινο φως» για το
κτήριο φάντασματων
45 χρόνων!

Αναβολή της Έκθεσης
EAST MED YACHT
SHOW 2020
 

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

06 Ιουλίου 2020, 23.05
«Λίστα Πέτσα»: Σκάνδαλο ακόμη και αν δεν είναι «μαγειρεμένη»!
Η δίμηνη καθυστέρηση της κυβέρνησης να...
06 Ιουλίου 2020, 20.16
«Όπισθεν ολοταχώς στις μνημονιακές εποχές…»
Δήλωση του Τομεάρχη Ναυτιλίας και...
06 Ιουλίου 2020, 10.39
«Η ενημέρωση στην εποχή της προπαγάνδας»
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Πειραιά-ΣΥΡΙΖΑ...

Ναυτιλία

06 Ιουλίου 2020, 10.32
«SOS στο Ναυάγιο του Σαμίνα»
Το ζήτημα της πρόσφατης διαρροής...
30 Ιουνίου 2020, 20.21
SEAJETS: Έναρξη δρομολογίων 3 Ιουλίου
Τα ταχύπλοα πλοία της SEAJETS επιστρέφουν...

Πειραιάς

06 Ιουλίου 2020, 19.59
Με ελλιπή στοιχεία και ενημέρωση η παραχώρηση του Πύργου
Ανακοίνωση της «Δημοτικής Κίνησης...
06 Ιουλίου 2020, 19.48
Υπογραφή σύμβασης αξιοποίησης του Πύργου
Ιστορική είναι η σημερινή ημέρα για τον...