Κυριακή, 17 Οκτωβρίου, 2021

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 00:05

Συγκέντρωση της ΛΑ.Ε στην ΓΑΔΑ

logoartc_f
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΓΑΔΑ πραγματοποίησε η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑ.Ε) για την κλήση σε απολογία με κατηγορίες που αφορούν τον μισό περίπου ποινικό κώδικα του Παναγιώτη Λαφαζάνη Γραμματέα του Π.Σ., της Μαρ. Αφοξενίδου και του Οδ. Χαραλαμπόπουλου στελεχών της ΛΑ.Ε, του Αθ. Μπούρα και του Λεων. Παπαδόπουλου ηγετικού στελέχους του “Κινήματος δεν Πληρώνω”.
 
Ο Π. Λαφαζάνης με δηλώσεις του τόνισε ότι δεν πρόκειται να πάει να απολογηθεί και ότι δεν νομιμοποιεί με την παρουσία του το αμαρτωλό και εμφυλιοπολεμικό “Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο παρά το “μακρύ χέρι του Μαξίμου και του ίδιου του Τσίπρα”.
 
Ο Π. Λαφαζάνης τόνισε ότι και “στα πιο εφιαλτικά του όνειρα δεν θα μπορούσε να διανοηθεί ότι ο Αλ. Τσίπρας, ο οποίος πρόδωσε δεσμεύσεις, πρόγραμμα, αρχές και αξίες μας, θα έφτανε στο σημείο να θέλει να με πάει σε δίκη και στη φυλακή”.
 
Ο Π. Λαφαζάνης τόνισε ότι “μόνο σε μαύρα καθεστώτα τύπου Τουρκίας διώκονται αυθαίρετα επικεφαλής και στελέχη δημοκρατικών κομμάτων, κίνηση που ιδιαίτερα σε προεκλογική περίοδο συνιστά ανοικτή πράξη ανωμαλίας και νόθευσης της αντικειμενικότητας της πορείας στις εκλογές”.
 
Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα της περασμένης εβδομάδας ο κ. Λαφαζάνης μετέβη στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου και ζήτησε να επισπευσθούν οι υποθέσεις που εκκρεμούν σε βάρος του τονίζοντας πως «δεν είναι δυνατόν να πάμε σε εκλογές και μένα να με τρέχουν στην ΓΑΔΑ, πολιτικά και ποινικά όμηρο, με κατηγορίες που δεν έχει και ο χειρότερος ποινικά κατηγορούμενος σε αυτήν την χώρα».
 
Ο Π. Λαφαζάνης τόνισε ότι “οι μαζικές διώξεις κατά της ΛΑ.Ε και των αγωνιστών του κινήματος δεν δείχνουν μόνο τον φόβο και τον πανικό του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην ΛΑ.Ε αλλά κυρίως τον φόβο της κυβέρνησης απέναντι στις μαζικές αντιδράσεις που θα προκύψουν απέναντι στην πρόσφατη συμφωνία κυβέρνησης – τραπεζών που καταργεί κάθε ίχνος προστασίας της πρώτης κατοικίας”.
 
Δηλώσεις έκαναν, επίσης, η Μαρία Αφοξενίδου και ο Απ. Μπούρας αλλά και η υποψηφία περιφερειάρχης Αττικής,  την οποία στηρίζει η ΛΑ.Ε και συνήγορος των παραπάνω Μαριάννα Τσίχλη.
 
Ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής που με σειρά του σημείωσε ότι έχει «καλέσει τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο μέτρο των δικών του αρμοδιοτήτων να παρέμβει προκειμένου να εξασφαλιστεί καθώς βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο η πολιτική εκείνη ατμόσφαιρα που δεν θα διώκει πολιτικά εκπροσώπους κομμάτων, θα περιφρουρεί τη δημοκρατία και θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πολιτών».
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

«Καταγγελίες για
υπερτιμολόγηση και
ανταγωνιστικότητα εκ μέρους
της ΟΛΠ Α.Ε»
 
 Επέκταση Ακτοπλοϊκής
Σύνδεσης Πειραιάς -
Μεθάνων
 
Διαπαραταξιακή στήριξη
στις προτάσεις Π. Κόκκαλη 

«Το Υπ.  Ανάπτυξης, ο κ.
Πατούλης, τα έργα που
διαλύονται και ένα γήπεδο
στον αέρα»
 

Γεγονότα

«Τέλος χρόνου» του Βασίλη
Μούτσογλου

Europe Direct Piraeus

O Οργανισμός Λιμένος
Ελευσίνας μέλος της
HELMEPA

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. στην
85η ΔΕΘ

EMBARK - The Series «Η
περιπέτεια μας περιμένει»

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

16 Οκτωβρίου 2021, 18.52
Πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κορυδαλλό
Η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Πειραιά...
15 Οκτωβρίου 2021, 18.47
ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική συγκέντρωση με τον Θ. Δρίτσα στην Αίγινα
Η Οργάνωση Μελών Σύριζα -Προοδευτική...
15 Οκτωβρίου 2021, 00.00
«Η επιτελική ανικανότητα ανησυχεί. Και που να μπει και ο χειμώνας…»
Επίσκεψη των βουλευτών Β3ʼ Νότιου Τομέα...

Ναυτιλία

15 Οκτωβρίου 2021, 18.49
«Η σημασία των θαλάσσιων μεταφορών»
Την τεράστια σημασία των θαλάσσιων...
14 Οκτωβρίου 2021, 18.23
«Νέα επαίσχυντη τροπολογία για τις συνθέσεις στα ποντοπόρα πλοία»
Καταγγελία της ΠΕΝΕΝ:    Η κυβέρνηση...
12 Οκτωβρίου 2021, 18.40
O Οργανισμός Λιμένος Ελευσίνας  μέλος της HELMEPA
Στο δίκτυο των υποστηρικτικών μελών...

Πειραιάς