Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2019

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 00:05

Συγκέντρωση της ΛΑ.Ε στην ΓΑΔΑ

logoartc_f
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΓΑΔΑ πραγματοποίησε η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑ.Ε) για την κλήση σε απολογία με κατηγορίες που αφορούν τον μισό περίπου ποινικό κώδικα του Παναγιώτη Λαφαζάνη Γραμματέα του Π.Σ., της Μαρ. Αφοξενίδου και του Οδ. Χαραλαμπόπουλου στελεχών της ΛΑ.Ε, του Αθ. Μπούρα και του Λεων. Παπαδόπουλου ηγετικού στελέχους του “Κινήματος δεν Πληρώνω”.
 
Ο Π. Λαφαζάνης με δηλώσεις του τόνισε ότι δεν πρόκειται να πάει να απολογηθεί και ότι δεν νομιμοποιεί με την παρουσία του το αμαρτωλό και εμφυλιοπολεμικό “Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο παρά το “μακρύ χέρι του Μαξίμου και του ίδιου του Τσίπρα”.
 
Ο Π. Λαφαζάνης τόνισε ότι και “στα πιο εφιαλτικά του όνειρα δεν θα μπορούσε να διανοηθεί ότι ο Αλ. Τσίπρας, ο οποίος πρόδωσε δεσμεύσεις, πρόγραμμα, αρχές και αξίες μας, θα έφτανε στο σημείο να θέλει να με πάει σε δίκη και στη φυλακή”.
 
Ο Π. Λαφαζάνης τόνισε ότι “μόνο σε μαύρα καθεστώτα τύπου Τουρκίας διώκονται αυθαίρετα επικεφαλής και στελέχη δημοκρατικών κομμάτων, κίνηση που ιδιαίτερα σε προεκλογική περίοδο συνιστά ανοικτή πράξη ανωμαλίας και νόθευσης της αντικειμενικότητας της πορείας στις εκλογές”.
 
Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα της περασμένης εβδομάδας ο κ. Λαφαζάνης μετέβη στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου και ζήτησε να επισπευσθούν οι υποθέσεις που εκκρεμούν σε βάρος του τονίζοντας πως «δεν είναι δυνατόν να πάμε σε εκλογές και μένα να με τρέχουν στην ΓΑΔΑ, πολιτικά και ποινικά όμηρο, με κατηγορίες που δεν έχει και ο χειρότερος ποινικά κατηγορούμενος σε αυτήν την χώρα».
 
Ο Π. Λαφαζάνης τόνισε ότι “οι μαζικές διώξεις κατά της ΛΑ.Ε και των αγωνιστών του κινήματος δεν δείχνουν μόνο τον φόβο και τον πανικό του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην ΛΑ.Ε αλλά κυρίως τον φόβο της κυβέρνησης απέναντι στις μαζικές αντιδράσεις που θα προκύψουν απέναντι στην πρόσφατη συμφωνία κυβέρνησης – τραπεζών που καταργεί κάθε ίχνος προστασίας της πρώτης κατοικίας”.
 
Δηλώσεις έκαναν, επίσης, η Μαρία Αφοξενίδου και ο Απ. Μπούρας αλλά και η υποψηφία περιφερειάρχης Αττικής,  την οποία στηρίζει η ΛΑ.Ε και συνήγορος των παραπάνω Μαριάννα Τσίχλη.
 
Ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής που με σειρά του σημείωσε ότι έχει «καλέσει τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο μέτρο των δικών του αρμοδιοτήτων να παρέμβει προκειμένου να εξασφαλιστεί καθώς βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο η πολιτική εκείνη ατμόσφαιρα που δεν θα διώκει πολιτικά εκπροσώπους κομμάτων, θα περιφρουρεί τη δημοκρατία και θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πολιτών».
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

«Απόφαση- σταθμός για την
προστασία του θαλασσίου
περιβάλλοντος» 
 
Eπιστολή πατέρα Κατσούλη
στον Αυγενάκη 

Ο ΟΛΘ … στον Πειραιά

"Όχι κομματικές παρεμβάσεις
στη Δημόσια Διοίκηση"

Γεγονότα

Κομβικός ο ρόλος της
“ASPROFOS Engineering” …

Σημαντική διάκριση για τη
Celestyal Cruises

«Water Sports Certified
Quality» 

podosfairiki_synerg.logo1
Επίσημη επίσκεψη στον ΟΛΠ…

Η Blue Circle Engineering
Ltd στην οικογένεια του
Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

elpe

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

18 Ιουλίου 2019, 14.51
«Το καλύτερο δώρο σε φοροφυγάδες και λαθρέμπορους !»
Δήλωση του  Τρύφωνα Αλεξιάδη,...
18 Ιουλίου 2019, 10.10
Συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης έδωσε ο...
18 Ιουλίου 2019, 00.00
Έπεσαν (και οι τελευταίες) μάσκες της ΝΔ για τις Πρέσπες
Πριν από έξι μήνες, στις 25 Ιανουαρίου, ο...

Ναυτιλία

18 Ιουλίου 2019, 10.03
Ο ΟΛΘ … στον Πειραιά
Με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα...
17 Ιουλίου 2019, 22.38
Συνάντηση ΠΝΟ – ΥΝΑ: «Καμιά αυταπάτη - Καμιά ολιγωρία…»
Ανακοίνωση της ΠΕΝΕΝ για τη συνάντηση...
10 Ιουλίου 2019, 14.53
«Σημαντικά αποτελέσματα στο χώρο της Ναυτιλίας»
Δήλωση παραίτησης από τη θέση του...

Πειραιάς

17 Ιουλίου 2019, 22.42
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μικρολίμανο λόγω έργων
Ξεκίνησαν τα προαπαιτούμενα έργα της...
13 Ιουλίου 2019, 10.57
Πρόσβαση για άτομα με αναπηρία στα Βοτσαλάκια
Ο Δήμος Πειραιά τοποθέτησε το σύστημα...
12 Ιουλίου 2019, 17.26
Οι Δικηγόροι του Πειραιά κατά της «Ελληνικής Λύσης»
Ανακοίνωση του Δικηγορικού...