Πέμπτη, 22 Αυγούστου, 2019

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2019 00:05

Συγκέντρωση της ΛΑ.Ε στην ΓΑΔΑ

logoartc_f
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη ΓΑΔΑ πραγματοποίησε η Λαϊκή Ενότητα (ΛΑ.Ε) για την κλήση σε απολογία με κατηγορίες που αφορούν τον μισό περίπου ποινικό κώδικα του Παναγιώτη Λαφαζάνη Γραμματέα του Π.Σ., της Μαρ. Αφοξενίδου και του Οδ. Χαραλαμπόπουλου στελεχών της ΛΑ.Ε, του Αθ. Μπούρα και του Λεων. Παπαδόπουλου ηγετικού στελέχους του “Κινήματος δεν Πληρώνω”.
 
Ο Π. Λαφαζάνης με δηλώσεις του τόνισε ότι δεν πρόκειται να πάει να απολογηθεί και ότι δεν νομιμοποιεί με την παρουσία του το αμαρτωλό και εμφυλιοπολεμικό “Τμήμα Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος” το οποίο δεν είναι τίποτα άλλο παρά το “μακρύ χέρι του Μαξίμου και του ίδιου του Τσίπρα”.
 
Ο Π. Λαφαζάνης τόνισε ότι και “στα πιο εφιαλτικά του όνειρα δεν θα μπορούσε να διανοηθεί ότι ο Αλ. Τσίπρας, ο οποίος πρόδωσε δεσμεύσεις, πρόγραμμα, αρχές και αξίες μας, θα έφτανε στο σημείο να θέλει να με πάει σε δίκη και στη φυλακή”.
 
Ο Π. Λαφαζάνης τόνισε ότι “μόνο σε μαύρα καθεστώτα τύπου Τουρκίας διώκονται αυθαίρετα επικεφαλής και στελέχη δημοκρατικών κομμάτων, κίνηση που ιδιαίτερα σε προεκλογική περίοδο συνιστά ανοικτή πράξη ανωμαλίας και νόθευσης της αντικειμενικότητας της πορείας στις εκλογές”.
 
Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα της περασμένης εβδομάδας ο κ. Λαφαζάνης μετέβη στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου και ζήτησε να επισπευσθούν οι υποθέσεις που εκκρεμούν σε βάρος του τονίζοντας πως «δεν είναι δυνατόν να πάμε σε εκλογές και μένα να με τρέχουν στην ΓΑΔΑ, πολιτικά και ποινικά όμηρο, με κατηγορίες που δεν έχει και ο χειρότερος ποινικά κατηγορούμενος σε αυτήν την χώρα».
 
Ο Π. Λαφαζάνης τόνισε ότι “οι μαζικές διώξεις κατά της ΛΑ.Ε και των αγωνιστών του κινήματος δεν δείχνουν μόνο τον φόβο και τον πανικό του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην ΛΑ.Ε αλλά κυρίως τον φόβο της κυβέρνησης απέναντι στις μαζικές αντιδράσεις που θα προκύψουν απέναντι στην πρόσφατη συμφωνία κυβέρνησης – τραπεζών που καταργεί κάθε ίχνος προστασίας της πρώτης κατοικίας”.
 
Δηλώσεις έκαναν, επίσης, η Μαρία Αφοξενίδου και ο Απ. Μπούρας αλλά και η υποψηφία περιφερειάρχης Αττικής,  την οποία στηρίζει η ΛΑ.Ε και συνήγορος των παραπάνω Μαριάννα Τσίχλη.
 
Ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας, Νίκος Χουντής που με σειρά του σημείωσε ότι έχει «καλέσει τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο μέτρο των δικών του αρμοδιοτήτων να παρέμβει προκειμένου να εξασφαλιστεί καθώς βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο η πολιτική εκείνη ατμόσφαιρα που δεν θα διώκει πολιτικά εκπροσώπους κομμάτων, θα περιφρουρεί τη δημοκρατία και θα υπερασπίζεται τα δικαιώματα των πολιτών».
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

Το master plan του ΟΛΠ
στο επίκεντρο
 
Ο «Γαλάζιος» εφοπλιστής
της Σαμοθράκης 

«Με έπαρση και αυταρέσκεια
η διακυβέρνηση της ΝΔ»

«Η αποτυχία της ιδιωτικής
πρωτοβουλίας στην
Ακτοπλοΐα»

Γεγονότα

Καλωσορίσατε στον
προορισμό σας με μόλις
ένα κλικ

Ελληνικά Πετρέλαια:
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

«Water Sports Certified
Quality» 

podosfairiki_synerg.logo1
Επίσημη επίσκεψη στον ΟΛΠ…

Η Blue Circle Engineering
Ltd στην οικογένεια του
Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

elpe

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

21 Αυγούστου 2019, 10.51
«Απαράδεκτη η παρέμβαση των ΗΠΑ»
«Απαράδεκτη» θεωρεί την παρέμβαση των ΗΠΑ...
19 Αυγούστου 2019, 19.19
Ο «Γαλάζιος» εφοπλιστής της Σαμοθράκης
Ούτε μία ούτε δύο αλλά έξι φορές τον...
19 Αυγούστου 2019, 18.56
ΣΥΡΙΖΑ: Το φιάσκο της Σαμοθράκης
Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου του...

Ναυτιλία

19 Αυγούστου 2019, 19.12
Η αποτυχία της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην Ακτοπλοΐα»
Ανακοίνωση της ΠΕΝΕΝ για την...
18 Αυγούστου 2019, 13.06
Εκτεθήκατε κύριε Υπουργέ …
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Υπ....
11 Αυγούστου 2019, 11.38
«Εξαγγελίες και προνόμια στους εφοπλιστές …»
Ανακοίνωση της ΠΕΝΕΝ για την επίσκεψη...

Πειραιάς

21 Αυγούστου 2019, 10.59
Ολυμπιακός – Κράσνονταρ απόψε στο «Καραϊσκάκης»
Το πρώτο από τα δύο βήματα που απομένουν...
20 Αυγούστου 2019, 23.51
Το master plan του ΟΛΠ στο επίκεντρο
Με τον Υπουργό Ναυτιλίας και...
20 Αυγούστου 2019, 18.12
 28 Αυγούστου η ορκωμοσία της νέας Δημοτικής Αρχής
Ητελετή ορκωμοσίας της νέας...