Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2019

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 00:17

Η εκδήλωση της «Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών»

damanaki ixthok1
Σε εορταστική ατμόσφαιρα, με ευχές και αισιοδοξία για το μέλλον και παρουσία του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, βουλευτών, εκπροσώπων κομμάτων, αθλητών και παραγόντων του αθλητισμού,  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητισμού Κωφών για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου, στην αίθουσα Β’ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Μια εκδήλωση που περιλάμβανε και βραβεύσεις αθλητών του Συλλόγου που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε  καθώς και των μελών, παραγόντων και προσωπικοτήτων που συνέβαλλαν στην πρόοδό τους.
 
Εκπροσωπώντας τον πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση, στην εκδήλωση παρευρέθηκε η βουλευτής Α’ Πειραιά και νήσων, Ελένη Σταματάκη  η οποία βράβευσε την Εθνική Ομάδα Μπόουλινγκ Γυναικών  που κατέκτησε την 3η θέση στο Ομαδικό Γυναικών στο 11ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μπόουλινγκ Κωφών Ανδρών-Γυναικών στο Μόναχο της Γερμανίας το 2018. 
 
Κατά τον σύντομο χαιρετισμό της η κ. Σταματάκη συνεχάρη τις αθλήτριες, τους αθλητές, τους προπονητές και τις οικογένειες τους, αναφέρθηκε στην έμπρακτη υποστήριξη της κυβέρνησης για τα άτομα με κώφωση-βαρηκοΐα και τόνισε συγκεκριμένα τα εξής «Στη βουλή και στην αρμόδια επιτροπή είχαμε πολλές φορές την ευκαιρία να σας ακούσουμε, να συζητήσουμε και γνωρίζουμε τα θέματα που σας απασχολούν. Στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες προσπαθήσαμε ν’ ανταποκριθούμε.
 
Γνωρίζουμε ότι είναι λίγα αυτά που κάναμε αλλά όλοι νομίζω, αναγνωρίζεται ότι η σταθερή μας στόχευση είναι η στήριξη των ανθρώπων με αναπηρία και ειδικές ανάγκες.  Η βούληση αυτή αποτυπώνεται στην απόφαση του πρωθυπουργού να διοριστούν 4.500 εκπαιδευτικοί  στον χώρο της Ειδικής Αγωγής. Μ’ αυτή την προσπάθεια θα ενισχυθούν και τα σχολεία για τους κωφούς μαθητές. Στο σχέδιο νόμου με τίτλο «Ενδυνάμωση ΑΣΕΠ, ενίσχυση και Αναβάθμιση της Δημόσιας Διοίκησης και άλλες Διατάξεις» ψηφίζεται διάταξη η οποία προβλέπει ότι τα άτομα με κώφωση ή βαρηκοΐα, τα οποία έχουν τη βεβαίωση επάρκειας της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, διορίζονται χωρίς να απαιτείται η απόδειξη γνώσης ξένης γλώσσας. Είναι και αυτό ένα δείγμα του ενδιαφέροντος για την κοινότητά σας.  Εύχομαι καλή χρονιά και κάθε επιτυχία στις ατομικές και συλλογικές σας επιδιώξεις». 
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

«Παλαιοκομματική
λογική …»
 
«Ακραία και απαράδεκτα,
τα πρώτα δείγματα γραφής
της Κυβέρνησης»

Ο ΟΛΘ … στον Πειραιά

"Όχι κομματικές παρεμβάσεις
στη Δημόσια Διοίκηση"

Γεγονότα

Κομβικός ο ρόλος της
“ASPROFOS Engineering” …

Σημαντική διάκριση για τη
Celestyal Cruises

«Water Sports Certified
Quality» 

podosfairiki_synerg.logo1
Επίσημη επίσκεψη στον ΟΛΠ…

Η Blue Circle Engineering
Ltd στην οικογένεια του
Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

elpe

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

19 Ιουλίου 2019, 22.05
«Ακραία και απαράδεκτα, τα πρώτα δείγματα γραφής της Κυβέρνησης»
Δήλωση Θοδωρή Δρίτσα, Υπεύθυνου Τομέα...
19 Ιουλίου 2019, 21.58
«Παλαιοκομματική λογική …»
Δήλωση του Τομεάρχη Προστασίας του...
18 Ιουλίου 2019, 14.51
«Το καλύτερο δώρο σε φοροφυγάδες και λαθρέμπορους !»
Δήλωση του  Τρύφωνα Αλεξιάδη,...

Ναυτιλία

18 Ιουλίου 2019, 10.03
Ο ΟΛΘ … στον Πειραιά
Με τον Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα...
17 Ιουλίου 2019, 22.38
Συνάντηση ΠΝΟ – ΥΝΑ: «Καμιά αυταπάτη - Καμιά ολιγωρία…»
Ανακοίνωση της ΠΕΝΕΝ για τη συνάντηση...
10 Ιουλίου 2019, 14.53
«Σημαντικά αποτελέσματα στο χώρο της Ναυτιλίας»
Δήλωση παραίτησης από τη θέση του...

Πειραιάς