Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2019

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 23:31

Αλ. Τσίπρας: Καθαρή εντολή τετραετίας

logoartc_f
Πήραμε «εντολή να ξεμπερδέψουμε με το καθεστώς της διαφθοράς. Από αύριο κιόλας ξεμπερδεύουμε με το παλιό», υπογράμμισε ο Αλ. Τσίπρας μιλώντας στο εκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογική νίκη - Στην πλατεία Κλαυθμώνος μετέβη και ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος είχε θερμό εναγκαλισμό με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ
 
Όπως τόνισε ο Αλ. Τσίπρας: Η εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός είναι ξεκάθαρη εντολή να ξεμπερδέψουμε με το καθεστώς της διαπλοκής και της διαφθοράς που τόσα χρόνια κυβερνήσουμε τον τόπου και θα κριθουμε στα επόμενα τέσσερα χρόνια - Από αύριο κιόλας ξεμπερδεύουμε με το παλιο - Θέλω να ευχαριστήσω τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο - Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ.
Εχουμε μπροστά μας δυσκολίες αλλά και στέρεο έδαφος, έχουμε προοπτική - Η ανακαμψη από την κρίση δεν μπορεί να έρθει μαγικά, αλλά μπορεί να έρθει μέσα από σχέδιο. 
 
«Σήμερα στην Ευρώπη η Ελλάδα είναι συνώνυμο της αξιοπρέπειας - Αυτόν τον αγώνα θα τον συνεχίσουμε για μια τετραετία γιατί η εντολή που πήραμε είναι εντολή τετραετίας - Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει, απέδειξε ότι έχει πολύ στενούς δεσμούς με τους ανθρώπους του μόχθου και της δουλειάς». 
Ολόκληρη η δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:
 
 
«Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου γι αυτή τη μεγάλη νίκη, γι αυτή την καθαρή νίκη. Αυτή η νίκη είναι νίκη του λαού. Δώσαμε μια σκληρή και δύσκολη μάχη και αισθάνομαι σήμερα δικαιωμένος γιατί ο ελληνικός λαός έδωσε μια καθαρή εντολή να συνεχίσουμε να παλεύουμε και μέσα και έξω από τη χώρα για να σηκώσουμε ψηλά την περηφάνια του λαού μας.  Μέσα σε δύσκολες συνθήκες ο ελληνικός λαός έδωσε καθαρή εντολή να ξεμπερδεύουμε με όλα όσα μας κρατάνε κολλημένους στο χθες και να συνεχίσουμε τον όμορφο αγώνα, τον αγώνα που ξεκινήσαμε πριν από επτά μήνες, τον αγώνα που ξεκινήσαμε πριν από εφτά μήνες να καταφέρουμε να βάλουμε μπροστά το δίκιο του λαού μας απέναντι σε ασύμμετρες δυνάμεις και σε εχθρούς με  μεγαλύτερες δυνάμεις από εμάς. Κι όμως καταφέραμε η σημαία η ελληνική να κυματίζει. Να κυματίζει όχι μόνο στις πλατείες της Ελλάδας αλλά και στις μεγάλες πλατείες όλης της Ευρώπης. Σήμερα στην Ευρώπη η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός είναι συνώνυμο του αγώνα και της αξιοπρέπειας. Και αυτόν τον αγώνα θα τον συνεχίσουμε μαζί για μια ολόκληρη τετραετία, διότι η εντολή που πήραμε είναι εντολή τετραετίας.
 
Θέλω να ευχαριστήσω τις νέες και τους νέους που έδωσαν αυτόν τον αγώνα. Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους από τις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας και της περιφέρειας. Ο ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Ακόμα κι όταν όλοι τον έβαλαν στο στόχαστρο, απέδειξε ότι έχει πολύ στενούς δεσμούς με τα λαϊκά στρώματα, με τους ανθρώπους του μόχθου και της δουλειάς. Κι αυτό το αποτέλεσμα δεν ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό το αποτέλεσμα ανήκει στα λαϊκά στρώματα αυτού του τόπου, στους ανθρώπους που αγωνίζονται και θέλουν ένα καλύτερο αύριο και ονειρεύονται ένα καλύτερο αύριο και αυτό θα το πετύχουμε μονάχα μέσα από αγώνα σκληρό και πολύ δουλειά.
 
Φίλες και φίλοι, έχουμε μπροστά μας δυσκολίες, αλλά έχουμε και στέρεο έδαφος Ξέρουμε πού θα πατήσουμε, έχουμε προοπτική. Η ανάκαμψη από την κρίση δεν μπορεί να έρθει με τρόπο μαγικό.  Αλλά μπορεί να έρθει μέσα από πολύ δουλειά, μέσα από σχέδιο, μέσα από πείσμα και αγώνα, μέσα από την προσπάθεια να ανακάμψει η οικονομία, να επιστρέψουμε στην ανάπτυξη, αλλά αυτή η ανάπτυξη να έχει κοινωνικό πρόσημο, μέσα από την αναδιανομή του πλούτου και την κοινωνική προστασία των πιο αδύναμων
 
Φίλες και φίλοι, η εντολή που μας έδωσε σήμερα ο ελληνικός λαός όμως είναι και μία εξίσου κρυστάλλινη και καθαρή εντολή να ξεμπερδέψουμε με την φαυλότητα και το καθεστώς της διαπλοκής και της διαφθοράς που τόσα χρόνια κυβερνούσε τον τόπο. Και μας έδωσε την ευκαιρία, τη δεύτερη και καθοριστική ευκαιρία να ξεμπερδέψουμε μ΄ αυτό το καθεστώς. Και θα κριθούμε στα επόμενα τέσσερα χρόνια από το πόσο αποτελεσματικοί θα είμαστε από αύριο κιόλας. Από αύριο κιόλας ξεμπερδεύουμε με το παλιό.
 
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο τον Καμμένο που ενώνει σήμερα τις δυνάμεις του μαζί μας, ενώνουμε τις σημαίες μας και τις δυνάμεις μας κάτω από τη σημαία της εντιμότητας και του αγώνα. Και τον ευχαριστώ θερμά, διότι αύριο θα συνεχίσουμε μαζί τον αγώνα που ξεκινήσαμε πριν από επτά μήνες.
 
Να ευχαριστήσω τους Οικολόγους Πράσινους που ήταν μαζί μας και τους Ευρωπαίους Πράσινους που ήταν μαζί μας στον μεγάλο αγώνα. Θα γυρίσουμε τον τροχό στην Ευρώπη. Η Ευρώπη, μετά την επτάμηνη διαπραγμάτευση και τη μεγάλη νίκη του λαού μας σήμερα δεν θα είναι η ίδια. Από αύριο ξεκινάμε τον μεγάλο αγώνα, να αλλάξουμε τους συσχετισμούς στην Ευρώπη.
 
Από αύριο σηκώνουμε τα μανίκια και δουλεύουμε σκληρά για να υποστηρίξουμε τους πιο αδύναμους, τα λαϊκά στρώματα, για να σηκώσουμε ψηλά τον ήλιο πάνω από την πατρίδα μας, για μια Ελλάδα της ισότητας, της δικαιοσύνης, της κοινωνικής προκοπής, για την κοινωνική δικαιοσύνη και την προκοπή του τόπου μας. Για να μπορούμε μετά από τέσσερα χρόνια να έχουμε μια Ελλάδα πιο ισχυρή και πιο δίκαιη και το λαό μας περήφανο και όρθιο ξανά.
Γεια σας».
 
Πηγή: Left.gr
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

«Ασπίδα προστασίας
της Αττικής…»
 
«Να οικοδομήσουμε έναν
κόσμο που μας χωράει όλους»

Άδειασμα Μητσοτάκη σε Πατούλη…

«Ακροδεξιά και συνυπεύθυνο
πολιτικό σύστημα»
 
 
 

Γεγονότα

Επίσκεψη του Υφ. Εξωτερικών
της Κένυας στον ΟΛΠ

18η ΕΚΘΕΣΗΣ EAST MED
YACHT SHOW 2019

Ο «Εθνικός Αστέρας»
έγραψε ιστορία…

podosfairiki_synerg.logo1
Βράβευση της Cruiseway για
τη διαδικτυακή της
πλατφόρμα κρατήσεων

«Κόμμα αλλάζουμε, ομάδα ποτέ»

cruise bunner

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

elpe

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

24 Απριλίου 2019, 17.01
«Απαράδεκτη απόφαση της δημοτικής αρχής Μώραλη»
Ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά:...
23 Απριλίου 2019, 18.42
Συνάντηση Γιάννη Σγουρού με Βασίλη Λεβέντη
Συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης...
22 Απριλίου 2019, 00.33
Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΕΦ
Σήμερα Δευτέρα ώρα 7:00 μ.μ. θα γίνει η...

Ναυτιλία

24 Απριλίου 2019, 20.28
Επίσκεψη του Υφ. Εξωτερικών της Κένυας στον ΟΛΠ
Συνάντηση συνεργασίας του...
20 Απριλίου 2019, 18.34
 18η ΕΚΘΕΣΗΣ EAST MED YACHT SHOW 2019
Στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος...

Πειραιάς

24 Απριλίου 2019, 16.52
Έλεγχοι από την Περιφέρεια στην Πασχαλινή αγορά
Εντείνονται οι έλεγχοι στην αγορά κατά...
24 Απριλίου 2019, 00.00
Η ανάδειξη του Πειραιά ως πόλου ανάπτυξης…
Τα ζητήματα της γαλάζιας ανάπτυξης,...
24 Απριλίου 2019, 00.00
Υποδοχή νεότευκτων κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι του Πειραιά
• Ένα από τα μεγαλύτερα και...