Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014 23:04

Setel Hellas: Σεμινάριο για την πετρέλευση και κατανάλωση καυσίμων πλοίων

damanaki ixthok1Περισσότερα από 100 γνωστά στελέχη της διεθνούς Ναυτιλιακής και Πανεπιστημιακής κοινότητας  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το άκρως ενδιαφέρον σεμινάριο που οργάνωσε η Setel Hellas σε συνεργασία με την Endress+Hauser, σχετικά με τα συστήματα μέτρησης και παρακολούθησης  της τροφοδοσίας  και κατανάλωσης καυσίμων σε πλοία όλων των τύπων σε πραγματικό χρόνο.  
Οι διοργανωτές ανέλυσαν και προσομoίωσαν όλες τις φάσεις της πετρέλευσης και κατανάλωσης καυσίμου και απάντησαν σε κρίσιμες ερωτήσεις σχετικά με την επιστημονική εγκυρότητα, τη διαφάνεια και την ποιότητα  της λύσης.                             
 
Παράλληλα, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την εξέλιξη ενός ταξιδιού, την μέτρηση κατανάλωσης καυσίμων, τον υπολογισμό τάσεων μέσω των τιμών και των παραγόντων που την επηρεάζουν καθώς και τη δυνατότητα ελέγχου της κατανάλωσης με την πλήρη ενσωμάτωση της τεχνολογίας SeeMBox-V.

H Setel Hellas ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 2007 στον Πειραιά. Σήμερα η Εταιρία αποτελεί αδιαμφισβήτητα τον μεγάλο πρωταγωνιστή στον κλάδο του Maritime ICT (Information and Communication Technology) παγκοσμίως. Για την ανάπτυξή της η Setel βασίζεται στην εξισορρόπηση της καινοτομίας με την αποτελεσματιτκότητα (innovation and efficiency) συνεισφέροντας αναγνωρισμένα στο έργο και την αποτελεσματικότητα των Ναυτιλιακών επιχειρήσεων με συνεχή και γόνιμη παρουσία.
Παρέχοντας τεχνολογικές λύσεις που ευθυγραμμίζονται  με τους επιχειρησιακούς και  στρατηγικούς στόχους των πελατών της, ακολουθεί  μια σταθερά ανοδική πορεία επενδύοντας διαρκώς στην έρευνα, την ανάπτυξη  και την περαιτέρω αναβάθμιση των υπηρεσιών της.
 

Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης η Setel Hellas έχει θέσει  ως αναπόσπαστο στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού κοινωνικές και περιβαλλοντικές ανησυχίες. Οι στρατηγικές αυτές εκφράζονται μέσω εφαρμοσμένων δράσεων που συμβάλλουν στην ανάπτυξη, την κοινωνική αλληλεγγύη και τις αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ της επιχείρησης, των εργαζομένων της, της τοπικής κοινότητας και της κοινωνίας στο σύνολο της.
Οι επισκέπτες της έκθεσης «Ποσειδώνια 2014» μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερώς για τις ολοκληρωμένες λύσεις τηςSetel Hellas επισκεπτόμενοι το περίπτερό της στην θέση 1.120

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

 

 «Ποιους ενοχλεί ο Πολυχώρος
Λιπασμάτων …»
 
Συνάντηση Γ. Μώραλη
με τον Λιμενάρχη Πειραιά

«Μια ακόμη χαμένη ευκαιρία
για τη δημόσια υγεία;»

Παράσημο
 
 

Γεγονότα

«Μια φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά» 

«Μία φορά και έναν καιρό
στον Πειραιά»: 
Δεύτερος κύκλος εκπομπών

Τιμητική διάκριση της
Celestyal Cruises στα
MedCruise Awards 2020

Πληθυσμιακές Εξάρσεις
Μεδουσών 

Αναβολή της Έκθεσης
EAST MED YACHT
SHOW 2020
 

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

29 Σεπτεμβρίου 2020, 00.00
Συμφωνία των Πρεσπών: Από «εθνική ήττα» σε «ιστορική» συμφωνία
Μετά το σάλο που ξέσπασε από το...
27 Σεπτεμβρίου 2020, 01.57
«Νέα δόξα για την πέτσινη δημοσιογραφία»
Η Συσπείρωση Δημοσιογράφων –...

Πειραιάς

28 Σεπτεμβρίου 2020, 23.12
 Νέος Πρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο ο Θ. Καπράλος
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο...
28 Σεπτεμβρίου 2020, 15.36
Επιχείρηση «σκούπα» στο κυριακάτικο παζάρι
Συντονισμένη επιχείρηση-«σκούπα» του...
28 Σεπτεμβρίου 2020, 00.00
 Δ. Γκερλές: Τραγέλαφος η υπόθεση του Δικαστικού Μεγάρου στον Πειραιά
Για τη νέα πρόταση όσον αφορά στην...