Τρίτη, 23 Απριλίου, 2019

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 13 Μάρτίου 2019 00:20

"Zea Marina Magazine"

damanaki ixthok1
Υψηλή αισθητική, premium προδιαγραφές παραγωγής και πλούσια ύλη σε Ελληνικά - Αγγλικά είναι τα κύρια συστατικά της πολυτελούς έκδοσης του Zea Marina Magazine που έρχεται τον Μάιο του 2019 και φέρει την υπογραφή της ONDECK Media.
 
Το Zea Marina Magazine θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της πόλης του Πειραιά αλλά και των δραστηριοτήτων της μαρίνας καθώς οι σελίδες του θα φιλοξενούν θέματα από τον χώρο του Yachting Industry, συνεντεύξεις προσωπικοτήτων του κλάδου του Yachting, της επιχειρηματικής και πολιτικής σκηνής όπως επίσης και του διεθνούς Jet Set.
 
Έχοντας στοχευμένη διανομή σε στρατηγικά σημεία, και σε όλα τα σκάφη που ελλιμενίζονται εντός μαρίνας (μόνιμα και διερχόμενα) θα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος διαφήμισης του Πειραιά και της ανανεωμένης μαρίνας Ζέας στον κόσμο, έγκυρος και ποιοτικός συνοδοιπόρος τόσο των ξένων επισκεπτών από τα σκάφη αναψυχής όσο και των θαμώνων στα καταστήματα και τους χώρους διασκέδασης εντός της μαρίνας.
 
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία με την ONDECK Media που διαθέτει τόσο την εμπειρία και την τεχνογνωσία στο χώρο του yachting όσο και στο χώρο των εκδόσεων. Κοινός μας στόχος είναι μέσα από το νέο περιοδικό να αναδείξουμε και να επικοινωνήσουμε τις υπηρεσίες, το επίπεδο φιλοξενίας, τις δυνατότητες της μαρίνας και τις αναρίθμητες επιλογές τόσο στους ξένους επισκέπτες όσο και στους Έλληνες, που πλέον επιζητούν κάτι περισσότερο από παροχές και ψυχαγωγία: την εμπειρία. Στην Μαρίνας Ζέας, η εμπειρία συντίθεται από τον πολιτισμό, την ιστορία, την ψυχαγωγία και τις σωστές παροχές ελλιμενισμού», δηλώνει ο Γιάννης Κουτσοδόντης, Διευθυντής της Μαρίνας Ζέας.
 
Ενώ από τις εκδόσεις ONDECK, «η μαρίνα Ζέας είναι μια από τις μεγαλύτερες πύλες εισερχόμενου τουρισμού υψηλού οικονομικού επιπέδου στην Ευρώπη υποδεχόμενη εκατοντάδες σκάφη απ’ όλο τον κόσμο. Είναι ένα terminal και ταυτόχρονα είναι ένας ζωντανός και δραστήριος κόμβος για την πόλη του Πειραιά με λειτουργία και παλμό καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι το σημείο συνάντησης και ψυχαγωγίας χιλιάδων επισκεπτών απ’ όλο το λεκανοπέδιο. Είναι ένα ανοικτό και φυσικό Μall με θέα την υπέροχη Αττική ακτογραμμή. Ποιος να αντισταθεί σε αυτή την φυσική ομορφιά;
 
Η μαρίνα Ζέας με το νέο περιοδικό της αποκτά μεταξύ άλλων ένα καλαίσθητό Μέσο επικοινωνίας σε ξένους και Έλληνες για την πλούσια δραστηριότητα της. Σε αγαστή συνεργασία με την νέα διεύθυνση μοιραζόμαστε το όραμα και έχουν κοινούς στόχους για μια πολυτελή και υψηλής αισθητικής έκδοση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία, και μαζί μου με την ομάδα μου στοχεύουμε σε ένα άρτιο και καλαίσθητο έντυπο. Τέλος, ευχαριστούμε τη διεύθυνση για την εμπιστοσύνη και την τιμή» δηλώνει ο Γεράσιμος Γερολυμάτος, επικεφαλής του project.
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

«Ασπίδα προστασίας
της Αττικής…»
 
«Να οικοδομήσουμε έναν
κόσμο που μας χωράει όλους»

Άδειασμα Μητσοτάκη σε Πατούλη…

«Ακροδεξιά και συνυπεύθυνο
πολιτικό σύστημα»
 
 
 

Γεγονότα

Σημαντική διάκριση του σήματος
Bike Friendly Hotels 

18η ΕΚΘΕΣΗΣ EAST MED
YACHT SHOW 2019

Ο «Εθνικός Αστέρας»
έγραψε ιστορία…

podosfairiki_synerg.logo1
Βράβευση της Cruiseway για
τη διαδικτυακή της
πλατφόρμα κρατήσεων

«Κόμμα αλλάζουμε, ομάδα ποτέ»

cruise bunner

To view this Flash you need Javascript on your browser and updated version of flash player.

elpe

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

22 Απριλίου 2019, 00.33
Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στο ΣΕΦ
Σήμερα Δευτέρα ώρα 7:00 μ.μ. θα γίνει η...
21 Απριλίου 2019, 22.00
«Να οικοδομήσουμε έναν κόσμο που μας χωράει όλους»
Συνέντευξη στην εφημερίδα Αυγή και...
20 Απριλίου 2019, 09.54
Οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον Πειραιά
Το ΚΚΕ έδωσε στη δημοσιότητα το...

Ναυτιλία

20 Απριλίου 2019, 18.34
 18η ΕΚΘΕΣΗΣ EAST MED YACHT SHOW 2019
Στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος...
18 Απριλίου 2019, 22.47
Έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για τους εκπαιδευτικούς
Το Υπουργείο Ναυτιλίας και...

Πειραιάς

22 Απριλίου 2019, 22.34
Σχόλιο για τη συνέντευξη του Γιάννη Μώραλη
Σχόλιο του Γραφείου Τύπου του...
22 Απριλίου 2019, 21.52
Όχι στην επέκταση του Λιμανιού
Ανακοίνωση της ΠΕΝΕΝ:   Με μία δυναμική...
22 Απριλίου 2019, 21.44
Παραλαβή Διατακτικής τροφίμων για το Πάσχα
Η παραλαβή  διατακτικής τροφίμων για το...