Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2019

Larger Font Smaller Font PDFΕκτύπωσηE-mail

Τετάρτη, 13 Μάρτίου 2019 00:20

"Zea Marina Magazine"

damanaki ixthok1
Υψηλή αισθητική, premium προδιαγραφές παραγωγής και πλούσια ύλη σε Ελληνικά - Αγγλικά είναι τα κύρια συστατικά της πολυτελούς έκδοσης του Zea Marina Magazine που έρχεται τον Μάιο του 2019 και φέρει την υπογραφή της ONDECK Media.
 
Το Zea Marina Magazine θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της πόλης του Πειραιά αλλά και των δραστηριοτήτων της μαρίνας καθώς οι σελίδες του θα φιλοξενούν θέματα από τον χώρο του Yachting Industry, συνεντεύξεις προσωπικοτήτων του κλάδου του Yachting, της επιχειρηματικής και πολιτικής σκηνής όπως επίσης και του διεθνούς Jet Set.
 
Έχοντας στοχευμένη διανομή σε στρατηγικά σημεία, και σε όλα τα σκάφη που ελλιμενίζονται εντός μαρίνας (μόνιμα και διερχόμενα) θα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος διαφήμισης του Πειραιά και της ανανεωμένης μαρίνας Ζέας στον κόσμο, έγκυρος και ποιοτικός συνοδοιπόρος τόσο των ξένων επισκεπτών από τα σκάφη αναψυχής όσο και των θαμώνων στα καταστήματα και τους χώρους διασκέδασης εντός της μαρίνας.
 
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία με την ONDECK Media που διαθέτει τόσο την εμπειρία και την τεχνογνωσία στο χώρο του yachting όσο και στο χώρο των εκδόσεων. Κοινός μας στόχος είναι μέσα από το νέο περιοδικό να αναδείξουμε και να επικοινωνήσουμε τις υπηρεσίες, το επίπεδο φιλοξενίας, τις δυνατότητες της μαρίνας και τις αναρίθμητες επιλογές τόσο στους ξένους επισκέπτες όσο και στους Έλληνες, που πλέον επιζητούν κάτι περισσότερο από παροχές και ψυχαγωγία: την εμπειρία. Στην Μαρίνας Ζέας, η εμπειρία συντίθεται από τον πολιτισμό, την ιστορία, την ψυχαγωγία και τις σωστές παροχές ελλιμενισμού», δηλώνει ο Γιάννης Κουτσοδόντης, Διευθυντής της Μαρίνας Ζέας.
 
Ενώ από τις εκδόσεις ONDECK, «η μαρίνα Ζέας είναι μια από τις μεγαλύτερες πύλες εισερχόμενου τουρισμού υψηλού οικονομικού επιπέδου στην Ευρώπη υποδεχόμενη εκατοντάδες σκάφη απ’ όλο τον κόσμο. Είναι ένα terminal και ταυτόχρονα είναι ένας ζωντανός και δραστήριος κόμβος για την πόλη του Πειραιά με λειτουργία και παλμό καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι το σημείο συνάντησης και ψυχαγωγίας χιλιάδων επισκεπτών απ’ όλο το λεκανοπέδιο. Είναι ένα ανοικτό και φυσικό Μall με θέα την υπέροχη Αττική ακτογραμμή. Ποιος να αντισταθεί σε αυτή την φυσική ομορφιά;
 
Η μαρίνα Ζέας με το νέο περιοδικό της αποκτά μεταξύ άλλων ένα καλαίσθητό Μέσο επικοινωνίας σε ξένους και Έλληνες για την πλούσια δραστηριότητα της. Σε αγαστή συνεργασία με την νέα διεύθυνση μοιραζόμαστε το όραμα και έχουν κοινούς στόχους για μια πολυτελή και υψηλής αισθητικής έκδοση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία, και μαζί μου με την ομάδα μου στοχεύουμε σε ένα άρτιο και καλαίσθητο έντυπο. Τέλος, ευχαριστούμε τη διεύθυνση για την εμπιστοσύνη και την τιμή» δηλώνει ο Γεράσιμος Γερολυμάτος, επικεφαλής του project.
 

Νεότερες ειδήσεις:
Πρόσφατες ειδήσεις:

Πρόσωπα

«Απόφαση- σταθμός για την
προστασία του θαλασσίου
περιβάλλοντος» 
 
Eπιστολή πατέρα Κατσούλη
στον Αυγενάκη 

Ευχαριστήρια επιστολή
του Π. Χατζηπέρου

"Ο κύβος ερρίφθη ..."

Γεγονότα

Κομβικός ο ρόλος της
“ASPROFOS Engineering” …

Σημαντική διάκριση για τη
Celestyal Cruises

«Water Sports Certified
Quality» 

podosfairiki_synerg.logo1
Επίσημη επίσκεψη στον ΟΛΠ…

Η Blue Circle Engineering
Ltd στην οικογένεια του
Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ
ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ

elpe

Πρωτοσέλιδα

Πολιτική

14 Ιουλίου 2019, 10.53
Αντιφασιστική συγκέντρωση στις φυλακές Κορυδαλλού
Ανακοίνωση της Κίνησης «Ενωμένοι Ενάντια...
14 Ιουλίου 2019, 10.21
Προσπαθούν να σώσουν το τομάρι τους …
Αποχωρούν Λαγός και Κούζηλος, υπό...
13 Ιουλίου 2019, 10.47
Οι Ξένοι Ανταποκριτές καταγγέλλουν Βουλευτή της ΝΔ
Σε ένα παραλήρημα του, ο πρώην...

Ναυτιλία

10 Ιουλίου 2019, 14.53
«Σημαντικά αποτελέσματα στο χώρο της Ναυτιλίας»
Δήλωση παραίτησης από τη θέση του...
09 Ιουλίου 2019, 19.25
Τελετή παράδοσης – παραλαβής στο Υπ.  Ναυτιλίας
Τελετή παράδοσης – παραλαβής του...

Πειραιάς

13 Ιουλίου 2019, 10.57
Πρόσβαση για άτομα με αναπηρία στα Βοτσαλάκια
Ο Δήμος Πειραιά τοποθέτησε το σύστημα...
12 Ιουλίου 2019, 17.26
Οι Δικηγόροι του Πειραιά κατά της «Ελληνικής Λύσης»
Ανακοίνωση του Δικηγορικού...
11 Ιουλίου 2019, 16.16
Μέτρα Πολιτικής Προστασίας από την Περιφέρεια
Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη...